dilluns, 23 d’octubre del 2017

HOMENATGE JOAN PELLICER



CONVOCATÒRIA OFICIAL RUTA 

HOMENATGE A JOAN PELLICER:
LA BASSA DE BENIRRAMA
----------------------------------------------------


LOCALITAT:                Benirrama.
DATA:                         29 d'octubre de 2017
LLOC DE TROBADA:     Ronda Sud de Daimús
HORA:                         8,30 del matí (Benirrama
                                   a les 9,30.
DIFICULTAT:                Fàcil/moderada
DESNIVELL:                 300 metres.
QUILÒMETRES:            9
TEMPS ESTIMAT:          4 hores.
Inscripcions    :          margegros@gmail.com  fins   
                                        divendres  27 d'octubre.



L'Associació Cultural d'Amics de la Vall de Gallinera, Benimataix, Espai de Cultura de l'Atzúbia i Forna, els centres excursionistes de la Comarcal Montgó i Marge Gros col·locaran la placa en homenatge a Joan Pellicer a la bassa de Benirrama.

Retornarem, doncs, a aquest emblemàtic lloc que vam descobrir el mes de novembre de l'any 2012 en la ruta EL PASSET DE BENIRRAMA. 


D'aquell encisador trajecte recordarem algunes paraules de la sinopsi que van realitzar per descriure aquell bell recorregut:


"Eixirem de Benirrama a les esquenes de les antigues escoles, on agafarem un camí que es troba a mà dreta. Molt aviat, 150 metres, trobarem una senda que planeja entre bancals i comença a ascendir per un petit bosc de carrasques. Després de recórrer uns 200 metres tornarem a un camí ample que seguirem altres 200 metres més, fins trobar una senda a mà dreta. Ara la senda, preciosa, s’enfila fent ziga-zagues constants, on són omnipresents escalons de pedra margenada que li donen un encant especial i una ressemblança a la ruta dels escalons de la Vall de Laguar. Durant uns 800 metres gaudim d’un trajecte encisador, una mena de bosc encantat, fins que arribem al Passet de Benirrama. Ara estem en un altiplà, nítid i plàcid, i agafem la senda que s’obri a la dreta fins passar pel costat del corral d’en Gosp, topònim de clar origen mallorquí. De seguida arribem a una pista forestal asfaltada, on nosaltres trencarem a la dreta. Ara la pista davalla suament envers el pla de Corralets fins que trobem un senyal que indica Terme de Vall d’Ebo. Trobarem un revolt on s’observa una caseta. Per la vora esquerre caminarem fins ser a la Bassa de Benirrama. De segur que amb les darreres pluges deu estar espectacular. Allí estant, contemplarem la placa dedicada al malaurat Joan Pellicer. Potser decidim esmorzar."

L'assegurança col·lectiva contractada per l'Associació Cultural Marge Gros dóna cobertura a aquelles persones que han pagat la quota anual de 2017. Si la voleu tenir aquesta excursió, els cost serà de 5

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada