diumenge, 24 de novembre del 2019

RECUPERAR EL MARGE GROS


 DIVENDRES 22 DE NOVEMBRE DE 2019

XI NOVEMBRE CULTURAL A DAIMÚS


Marge Gros, l’antic camí d’època romana que comunicava el nord i el sud de la Safor, va ser divendres passat protagonista de l’únic acte programat en l’XI Novembre Cultural a Daimús. Recuperar i rejovenir aquest  vell camí i transformar-lo en un eix cultural dels pobles costaners al sud del Serpis, va ser la interessantíssima proposta que ens va plantejar Francesc Romà Torres, graduat en Turisme pel Campus de Gandia-UPV, en el seu projecte de « desenvolupament i posada en valor del ramal de la Via Augusta als municipis d’Oliva, Piles, Miramar, Guardamar i Daimús a la comarca de la Safor ».  






Una magnífica alternativa que podria ampliar l’oferta turística de les localitats  per on transcorre aquest vial i, al mateix temps, conservar el nostre patrimoni històric i natural... i que ara està en mans dels nostres ajuntaments.





L’acte va estar introduït per Pau Pérez, professor de la Universitat Politècnica de València- Escola Superior de Gandia i director del treball. A tots dos infinites gràcies. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada