dimarts, 30 d’abril del 2019

CONVOCATÒRIA OFICIAL EL CIM DEL MONTCABREREL CIM DEL MONTCABRER DES D'AGRES
Cabra que acostuma saltar, costa desacostumar


LLOC:                       Agres

DATA:                       12 de maig de 2019
LLOC DE TROBADA:  Ronda Sud ( Daimús)
HORA:                       EIXIDA a les 7:30 hGrau de dificultat
Moderat
Ruta
Circular
Durada
5 hores
Recorregut
13500 m.
Altitud
1390 m. ATENCIÓ:


DINAR:         ÀREA RECREATIVA DEL REFUGI ZAMORANO

DATA LIMIT INSCRIPCIÓ 10 DE MAIGSINOPSI
Mariola, Agres, les caves, la teixera, terres que Marge Gros ja ha recorregut. El març de 2014 férem camí per les caves de la Mariola i un any més tard, un gèlid dia de novembre de 2015, tornàrem a la serra, a veure els teixos. Des d’aleshores la Mariola havia quedat apartada. Ara sí, ja és hora de coronar el cim. Quan visitàrem el Menejador de la Font Roja, pujàrem als 1354 metres. Ara en pujarem uns quants més, arribarem als 1390. Les vistes recompensaran l’esforç.Eixirem del refugi Zamorano camí del santuari de la Mare de Déu d’Agres. Començarem l’ascens continuat per la zona boscosa fins arribar al refugi d’Alcoi (3600, els últims un poc durs). A partir d’ací queden 2700 metres prou suaus per a coronar el cim. Arribarem al punt geodèsic i deixarem que les vistes ens reconforten.

Una vegada descansat el cos i satisfet l’esperit, desfarem eixos 2700 metres i ens acostarem breument, encara que siga per fer unes fotos, a la recentment restaurada cava Arquejada. Ja sols ens quedarà baixar els 4700 per una pista forestal costeruda que ens deixarà al refugi on hem deixat els cotxes. Aquells que vulguem fer un mos abans de tornar a casa, podrem fer-ho, protegits per l’ombra reconfortant dels pins. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

L'assegurança col·lectiva contractada per l'Associació Cultural Marge Gros dóna cobertura a aquelles persones que han pagat la quota anual. Si la voleu tenir en aquesta excursió, els cost serà de 5 €

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada