diumenge, 24 de novembre del 2013

CONCERT DE PAU ALABAJOS A DAIMÚS



PAU ALABAJOS A DAIMÚS
VENDA D'ENTRADES: 

DIMECRES I DIJOUS DE 7 A 8 DE LA VESPRADA EN EL BAR DE LA CASA DE CULTURA DE DAIMÚS.
DIVENDRES: A PARTIR DE LES 9,30 DE LA NIT.

Divendres 29 de novembre a les 10,30 de la nit, realitzarem un dels actes més esperats  del Vè Novembre Cultural a la Casa de Cultura de Daimús: el concert de Pau Alabajos

Pau Alabajos (Torrent) forma part d’una fornada de magnífics cantautors que han donat una empenta a la música en valencià com no es veia des dels anys de la transició, essent una referència obligada de la música actual en valencià. A Daimús podrem gaudir de la seua càlida veu amanida de cançons que ens parlen d’amor i tendresa, però també de compromís amb causes justes sovintment silenciades pels poders i mitjans de comunicació.
Per tal de promocionar i difondre l’actuació, la productora Marge Gros Films va rodar passat diumenge 17 de novembre un videoclip  a la plaça de la Barca de la platja de Daimús. Convocats els socis i amics de Marge Gros, un mitjà de premsa, Levante. El Mercantil Valenciano en la seua edició de la Safor,  es fa fer ressò de l’esdeveniment amb  el titular  Se buscan figurantes por un café.


Convocats a les 11,30, abans la secció de grafisme de Marge Gros va elaborar els cartells amb la lletra de la seua cançó Utòpics, idealistes, ingenus, lletra que sembla feta a propòsit per a la nostra associació, ja que defineix perfectament el nostre tarannà. 

Puntualment, aplegarem a la plaça on, després de repassar una coreografia perfectament estudiada, va començar el muntatge. Els figurants, perfectament alliçonats, van desenvolupar el seu paper com si foren autèntics professionals. 


Malgrat que es prometia un café, l’organització va preferir oferir-los una mistela amb dolços, marca insígnia de la casa.
Després del muntatge confeccionat en el local de la productora (l’habitació del fill d’un dels membres) ho van penjar a Youtube.
De seguida les xarxes socials es feren eco del vídeo: Facebook i Twitter no paraven de fer comentaris sobre l’excel·lent treball, que el  mateix Pau Alabajos va qualificar de brutal.
Levante. El Mercantil Valenciano també va recollir la notícia i la publicar en l’edició de la Safor el dia 24 de novembre.
 Divendres 22 es feia la presentació oficial del vídeo. Reproduïm textualment algunes de les paraules que va dir l’animador de l’acte:
MARGE GROS FILMS ha realitzat aquesta gravació on, a pesar que puga parèixer el contrari, no és gens improvisat, més bé és la conseqüència d’un guió ben meditat i estructurat. El resultat és, com veureu, un videoclip aparentment artesanal, però molt natural i amb corrector lingüístic incorporat. Són poc més de 3 minuts.

Els aplaudiments foren ensordidors. Havien triomfat i, qui sabia si seria candidat a algun premi del sector audiovisual!
I ara, després de tantes paraules és hora de visualitzar el vídeo, amb la certesa que divendres 29 de novembre, a la Casa de la Cultura de Daimús, ens trobarem a les 10,30 de la nit per gaudir d’una nit màgica. Recordeu de portar un quilo de menjar no perible o productes d’higiene personal que cedirem al serveis socials de l’ajuntament de Daimús. Som ingenus, utòpics, 
idealistes!   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada