dimecres, 7 de novembre del 2012

IV NOVEMBRE CULTURAL A DAIMÚSIV NOVEMBRE CULTURAL A DAIMÚS

 Un any més, i ja en van quatre, MARGE GROS inicia una nova aventura, una aventura basada en l'esforç compartit de tots els seus membres, així com de les entitats i empreses que hi participen. Enguany l'eix central gira al voltant del 400 aniversari de la Carta de Poblament de Daimús, encara que nosaltres ens hem centrat  en allò que va passar després: el repoblament. Com a fi de festa, hem preparat una garlanda final, un autèntic divertimento, el que ens oferirà el grup escènic de Burrera Comprimida. Vet aquí la programació que hem preparat, amb l'esperança de la vostra presència en aquestes jornades culturals.


DIA 9 DE NOVEMBRE, divendres: presentació del IV Novembre Cultural i projecció del vídeo ELS VALENCIANS DE MALLORCADIA 16 DE NOVEMBRE, divendres, conferència  REPOBLADORS I IMMIGRANTS BALEARS A LA SAFOR  AL SEGLE XVII , a càrrec d’ANTONI MAS I FORNERS,professor associat de la Universitat de les Illes Balears, JOSEP-LLUÍS MONJO, filòleg,  i JOSEP MAS, investigador

DIA 23 DE NOVEMBRE, divendres, EL MÓN DE LA GENEALOGIA, a càrrec  de VICENT MAHIQUES, historiador i membre de la Societat Valenciana de Genealogia i Heràldica.

DIA 25 DE NOVEMBRE, diumenge, excursió a la Vall de Gallinera: EL PASSET DE BENIRRAMA.

Tots els actes anteriors se celebraran a la Casa de la Cultura de Daimús a les 8 de la vesprada.
  
DIA 5 DESEMBRE?, dimecres, EL CANTAR DE LA BURRERA EN CONCERT, amb el grup escènic de BURRERA COMPRIMIDA.

Veu de la nit: SALVADOR BOLUFER.
Piano galàctic: ENRIC MURILLO
Guitarra solejada: CRISTINA MARTÍ.
Home de Blanc: CÈSAR MONZONÍS
    
Aquest acte se celebrarà a la Casa de la Cultura de Daimús a les 10 de la nit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada