dissabte, 2 de juliol del 2011

PRÈVIA DE LA RUTA NOCTURNA AL CASTELL D'AIELO DE RUGAT

Divendres 1 de juliol de 2011. La secció d’exploradors de Marge Gros es concentraven a Daimús a les 8 de la vesprada. Dos cotxes amb huit persones iniciaven el reconeixement del terreny per on anava a desenvolupar-se la ruta nocturna al castell d’ Aielo de Rugat.  En carretera estant, un vehicle es desviava a l’altura de Montitxelvo , mentre que l’altre, per raons paranormals, ho feia per Castelló de Rugat, però ambdós  es retrobaren a Aielo. Allí, amb tots els pertrets escaients, començaven la ruta. Basca intensa. Marxa lenta però segura. En aproximar-se al castell, aquest els donà la benvinguda amb un petit plugim que va refrescar els cossos dels membre de l’expedició. Dins del castell observaren el paisatge nocturn de la Vall d’ Albaida , sota la protecció de l’estrella Vega. Sopar reconstituent, amb una variada gama d’entrepans. Converses frugals i transcendents.
El descens fou lent, emparats per llanternes d’última generació que els indicaren el camí de tornada al poble, sota l’atònita mirada dels veïns que prenien la fresca.
Dues hores de marxa sobre 6 quilòmetres , amb un desnivell suau.
Tornada cap a casa pensant en convocar  la gran expedició que tindria lloc dissabte 16 de juliol, amb la prometença d’una marxa única, diferent, plena d’emocions.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada