dimarts, 14 de juny del 2011

MARGE GROS INFORMA

Arriba l'estiu i comencen les marxes nocturnes per les nostres muntanyes. Mentre esperem la nostra del mes de juliol al castell d'Aielo, us enviem enformació facilitada pels companys del CLUB ESPORTIU LLOCNOU de la marxa nocturna a la Cuta., per si de cas esteu interessats a assistir-hi. Per a més informació, podeu consultar el seu bloc, que nosaltres el tenim com a enllaç el la secció MARGE GROS RECOMANA. No obstant això, uns enviem la nota que ens han tramés.

El Club Esportiu Llocnou convida a tots els amants del senderisme i la natura a una marxa nocturna a la serra de la Cuta.
Serà el dissabte 2 de juliol a les 21,00h, quan la gent es vaja reunit a la plaça de la Safor de Llocnou de Sant Jeroni, començarem a caminar cap amunt pel camí de la granja i per la senda de la costera, i calculem aplegar a les 22,00h al altiplà del Bancal de la Creu, on encendrem les llinternes a l'hora del tanyir de les campanes.
Continuarem viatge ara ja més fàcilment de baixada pel camí de la font del frare fins a la cantera, on agafarem els entrepans amb gana, l'organització té previst repartir un poquet de cacau, samorra i aigua per a sopar, cap a les 23,00h.
I serà cap a la mitjanit quan ens prepararem un Aigua de València per animar l'eixida (per als xiquets que ens acompanyen hi haurà alguns gelats), l'aplegada a Llocnou està prevista cap a la 1,00h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada