dissabte, 3 de gener del 2015

REALITAT, FICCIÓ O TOT JUST EL CONTRARI?



LA FOTO DE LA DISCÒRDIA

                             Per segon any consecutiu ens hem vist immersos en un acte de pirateria intel·lectual. Ens ha arribat a les nostres mans una fotografia del que se suposa una reunió clandestina d'una escissió de Marge Gros. Després d'analitzar meticulosament la prova del delicte, estem en la disposició d'afirmar que es tracta del grup contestatari Marge Prim, facció il·legalitzada  a causa dels continus intents de boicotejar totes les rutes, tots els actes que programa la nostra Associació Cultural, a través de diverses contra programacions que han realitzat en les xarxes socials i en diversos mitjans de comunicació.  A hores d'ara no sabem quin són els seus membres, perquè després d'haver obert diverses comissions d'investigació, aquestes sempre acaben com és habitual: sense aclarir res.
A aquest grup dissident se'ls atribueix, entre altres atemptats contra l'honor de Marge Gros, piratejar el nostre bloc i canviar les anotacions que realitzem sobre la dificultat d'algunes rutes que hem efectuat durant la passada temporada, creant un cert malestar entre els participants en elles.
Tanmateix, aquesta nova prova del delicte aporta dades significatives. Sobre un fons neutre, la qual cosa ens entrebanca la possibilitat d'identificar el lloc de reunió, apareixen tres membres amb uns hàbits una mica estranys. Al costat d'una ampolla de cervesa, apareix una tassa d'infusions, i tot això acompanyat d'un plat amb restes de cuixot i una altre recipient el contingut del qual és impossible d'identificar. Dos persones semblen prendre nota, amb bolígrafs de marca, d'allò que pareix ser una programació d'excursions, possiblement assabentats que en aquests moments Marge Gros està confeccionant el programa EN RUTA 2015. Sorprenent és el dit que s'observa en el primer pla de la imatge i que potser corresponga al capitost del grup que, amb gest autoritari i inflexible, està assenyalant els pròxims atacs d'aquesta facció.
Us remetem la fotografia per si algú de vosaltres ens pot ajudar a descobrir a quines persones corresponen les articulacions que s'observen  i què poden estar tramant. Mentre, Marge Gros està estudiant la presentació de diverses mesures legals en el Jutjat de 1a Instància del poble a fi d'evitar noves escomeses contra la nostra organització. Us estarem ben agraïts.
Mentrimentres, acabarem d'enllestir la programació el més aviat possible per evitar que es cometen més fraus. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada