dissabte, 30 de setembre del 2017

PROGRAMACIÓ QUART TRIMESTRE






TARDOR AMB MOTXILLA
30 de setembre de 2017

Hem tingut un estiu plàcid. Hem caminat per sendes assequibles, extraordinàries.  Però ha vingut la tardor. Ens hem assegut al voltant d'una taula amb un aromàtic café i hem decidit  traure comptes. Sense pretextos. El futur és incert i hem de cloure allò que tenim pendent. Per si de cas.  



EL MONDÚVER PEL PARPALLÓ
Data: 22 d'octubre.
Dificultat : més enllà de moderada.
Pujarem al cim del Mondúver. S'han acabat les excuses i és hora de retre-li homenatge. Amb calma, ascendirem a l'emblemàtica muntanya de la Safor.






LA BASSA DE BENIRRAMA
Data: 29 d'octubre.
Dificultat : fàcil/moderada.

 
L'Associació Cultural d'Amics de la Vall de Gallinera, Benimataix, Espai de Cultura de l'Atzúbia i Forna, els centres excursionistes de la Comarcal Montgó i Marge Gros col·locaran la placa en homenatge a Joan Pellicer a la bassa de Benirrama.
Tornen a la bassa de Benirrama 5 anys després...


L'ALT DEL GELIBRE
Data: 26 de novembre.
Dificultat : més enllà de moderada.
Altre deute pendent que satisfarem enguany. La senda del Gelibre, l'Asmeita, el castell de Benirrama; rutes nocturnes, rutes sorpreses, però mai ens havíem decidit a fer cim. Enguany és el moment. 




RUTA SORPRESA
Data: 17 de desembre.
Dificultat : no l'hem calculada.
Després d'uns anys, tornem a la Ruta Sorpresa, aquella en què tot pot ocórrer, on tot és possible. És moment d'imaginar i especular.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada