dilluns, 4 de gener del 2016

PROGRAMACIÓ EN RUTA 2016. PRIMER TRIMESTRE



UN HIVERN  DE RUTES
12 de gener de 2016

És una mica estrany parlar d'un hivern de rutes quan les temperatures són més bé primaverals. Malgrat aquesta anomalia climàtica, us presentem la planificació del programa EN RUTA 2016. Enguany, a diferència dels anys anteriors, anirem comunicant les diferents propostes de forma trimestral. 


En aquest primer trimestre, que coincideix pràcticament amb l'hivern, les rutes que realitzarem són les següents:
- Al voltants del Cap Prim ( Xàbia). La data prevista de realització és el 17 de gener. Es tracta d'una ruta molt fàcil, idònia per recuperar forces després d'un temps sense estirar les cames pels nostres paratges. Fàcil i espectacular.


- La Muntanya de les Creus ( Tavernes de la Valldigna). Itinerari bastant exigent en la part inicial, està programada per al dia 14 de febrer. Vista sorprenent a través d'una senda impressionat. Imprescindible.


- El castell de Benissili o d'Alcalà ( Benissili, la Vall de Gallinera). El 13 de març visitarem la fortalesa d'Al-Azraq des de Benissili, poble que obri o tanca, segons el punt de vista, la Vall de Gallinera, on combinarem paisatge i història.


I en la resta d'any, què? Continuarem amb les nostres rutes temàtiques ( la Nocturna, la Urbana, la del Marge Gros i la Sorpresa, esperem)  altres que, de forma dosificada, anirem informant i negociant.
De moment, ens quedem amb un hivern de rutes. És l'hora de reprendre el camí de nou, és l'hora de continuar somiant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada