diumenge, 22 d’abril del 2012

Liebster Blog Awards


PANXACONTENTS



Els amics i companys del bloc A un tir de pedra ens acaben de fer una distinció que ens ha alegrat una mica la nostra existència. Tot i que som conscient que el nostre bloc és molt humil, així i tot ells ens han fet l’honor de seleccionar-nos com un dels seus 5  blocs predilectes en allò que s’anomena els Liebster Blog Awards. Hem de ser sincers i dir que, inicialment, desconeixíem en què consistia aquesta nominació. Després d’haver-nos informat, us podem dir que aquest guardó consisteix a copiar i enganxar el premi en el bloc i enllaçar-lo al blocaire  que te l'ha atorgat; assenyalar els teus cinc blocs preferits amb menys de 200 seguidors i escriure comentaris en els seus blocs perquè coneguen que han rebut el premi i, finalment, esperar que aquests continuen amb la cadena i trien els seus 5 blocs preferits.
 El motiu que exposen els blocaires d’ A un tir de pedra per fer-nos la seua menció és el que  reproduïm textualment:
 Bloc de senderisme i cultura creat per l'Associació Cultural Marge Gros de Daimús que ens demostra que per a fer senderisme no cap viure a cap poble de muntanya.
Els donem, per tant, les nostres més efusives gràcies.
Per dur endavant aquesta nominació, ens hem mudat i posat vestit nou al nostre blog, no sabem si encertadament. Així, reunits d’urgència, i després de valorar les diferents propostes, i descartant aquelles que, tinguérem notícia, ja l’havien rebut, hem decidit  nominar a:

Al Club Esportiu Llocnou per la promoció d'activitats esportives, culturals i mediambientals.

Al Col·lectiu Vall de Vernissa per la seua lluita constant per la defensa, conservació i divulgació del patrimoni cultural, històric, documental, mediambiental i social dels pobles de  la Vall de Vernissa.

Al Centre Excursionista Castell de Rebollet per la defensa pel respecte del medi ambient i el patrimoni rural, natural i cultural de la Font d’ en Carròs.

Associació Cultural Correllops de Vilallonga, per la vindicació de la cultura popular a partir dels correfocs, però endinsant-se en les més diverses activitats.

Arc de Mig Punt. Associació Memòria i Patrimoni. Entre altres objectius, destaquem: Estudiar, investigar, catalogar i inventariar el patrimoni cultural de la Safor, en tots els seus múltiples aspectes, formes i elements, tant material com immaterial, incloent el paisatge i els espais i llocs significatius des del punt de vista històric i cultural...sense oblidar la seua defensa, conservació i protecció.

 Des de Marge Gros felicitem les associacions seleccionades, ja que la nostra nominació no és més que un petit reconeixement a la tasca que estan duent a terme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada